Bij Safe Powder Ride kun je met de volgende betaalmiddelen betalen:

iDeal

Makkelijk en veilig je online aankopen afrekenen via jouw eigen bank.

Direct betalen met iDeal kan bij de volgende banken:

 • ABN AMRO
 • ASN Bank
 • ING
 • Knab
 • Rabobank
 • RegioBank
 • SNS Bank
 • Triodos Bank
 • Van Lanschot

PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen. Je betaalt met je bankrekening of creditcard zonder daarbij je bankgegevens door te hoeven geven. PayPal is bovendien een snellere manier om jouw online-aankopen te betalen.

Voordelen:

Safe Powder Ride krijgt nooit je bankgegevens te zien.
Je bent 100% beschermd tegen niet-geautoriseerde transacties op je rekening.
Jouw online-aankopen worden meteen betaald.
Je kunt kiezen om met je creditcard of bankrekening te betalen.
Om met PayPal te betalen heb je een PayPal rekening nodig.

Creditcard

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren, wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

 • American Express
 • MasterCard
 • Visa

Samen met de creditcardmaatschappij zorgen wij ervoor dat de betaling vlekkeloos verloopt. Zodra de betaling is goedgekeurd door de creditcardmaatschappij versturen wij je bestelling.

Betalingen met creditcard gaan via 3-D Secure, waardoor je veiligheid extra gewaarborgd is. Tijdens de betaling moet je daarom jouw ‘SecureCode’ ingeven. Als je creditcard daarvoor nog niet geactiveerd is, kun je deze tijdens het betaalproces alsnog activeren.

WAT ZIJN EEN 3-D SECURE EN SECURECODE?

3-D Secure en SecureCode maken het betalen met een creditcard op internet nog veiliger. De 3-D Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa.

Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. Ook Maestro biedt de 3-D Secure aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van je bestelling die is bedoeld voor je veiligheid. Je wordt beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer omdat je vóór de betaling eerst je identiteit bevestigt.

Hoe werkt het?

Je creditcard is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van je bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op je creditcard. Hierna zal bij elke online verificatie van je creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door je eigen bank gecontroleerd.

Er zijn een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door je bank, of er kan gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader (kaartlezer). Als je meer informatie wil over dit onderwerp, kun je hierover contact opnemen met je bank.

HOE KAN IK ZIEN OF IK BETAALD HEB?

Zodra de order is afgerond ontvang je een orderbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres.

BETAAL IK VEILIG?

Bestellen bij Safe Powder Ride is helemaal veilig. Naast onze 100% garantie, geven wij bijvoorbeeld nooit jouw gegevens aan anderen. Je privacy is gewaarborgd en betalen gaat via een beveiligde verbinding.