Safe Powder Ride

Na vele jaren les te hebben gegeven in Oostenrijk als ski- en snowboardleraar merkten wij, Yannick en Milan, dat heel veel wintersporters slecht voorbereid off-piste gaan skiën. Een negatieve trend die nare gevolgen kan hebben. Vanaf dat moment zijn wij gaan nadenken over een manier om het poederskiën veiliger te maken. Het grote probleem bij het off-piste skiën is immers dat wintersporters de aanschaf van lawine airbags en toebehoren vaak te duur vinden. Logisch, want het is ook erg duur. Met de oprichting van Safe Powder Ride in 2015 hebben wij een manier gevonden om het voor de gemiddelde poederbaas toch betaalbaar te maken: het huren van lawine airbags en toebehoren.

Zelf hebben wij natuurlijk ook ontzettend veel passie en liefde voor het freeriden. Het gevoel om midden in de natuur, ver weg van de piste,  door een verse laag poeder te knallen geeft een geweldig gevoel. Juist dat prachtige gevoel willen wij jou niet ontnemen. Wij willen het  veiliger maken door de verhuur van lawine airbags betaalbaar te maken met als gevolg dat jij als freerider de volgende keer toch kiest voor extra veiligheid.

Naast de verhuur van lawine airbags zijn wij dit jaar ook begonnen met de verkoop van lawine materiaal. Hiermee willen wij jou tegemoet komen wanneer je ervoor kiest om het lawine materiaal definitief aan te schaffen. Verder zijn er  natuurlijk nog veel meer wintersport accessoires die je kunt gebruiken om het poederskiën veiliger te maken. Om deze reden kun je bij ons sinds dit jaar ook de allerbeste kwaliteit goggles kopen. Wij verkopen echter alleen producten waar wij ook echt zelf achter staan, alleen zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen.

Geniet op een veilige manier van poedersneeuw!