Als een artikel niet past of niet bevalt dan mag je het artikel altijd retourneren. Je kunt je pakket retourneren via een Post NL Servicepunt onder de vermelding:

Safe Powder Ride
Heydenrijckstraat 27
6521LL Nijmegen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Er gelden wel een aantal voorwaarden:

  • Het versturen van het pakket is voor eigen kosten.
  • Het pakket kun je afgeven bij een PostNL Servicepoint.
  • Bewaar het verzendbewijs goed.
  • Zorg ervoor dat de artikelen van je retourzendingen goed zijn verpakt in de zak/doos waarin ze werden toegezonden.
  • Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Safe Powder Ride niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen.
  • Artikelen die zijn gedragen of waarvan de originele etiketten zijn verwijderd worden niet vergoed.